Γιώργος Χατζημάρκος: Συνάντηση με εκπρόσωπο του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Ρόδου

Γιώργος Χατζημάρκος: Συνάντηση με εκπρόσωπο του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Ρόδου

Με τη διοίκηση του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Ρόδου, συναντήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης (2/5/2017), o Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος και ο Εντεταλμένος Μεταφορών Δωδεκανήσου κ. Χρήστος Μπάρδος.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ενημέρωση της Διεύθυνσης Μεταφορών για την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου για την αλλαγή στο χρώμα των οχημάτων και για την εξ αυτής απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου, με την οποία δόθηκε παράταση στην ημερομηνία υλοποίησης της αλλαγής χρωματισμού.

Από πλευράς της Περιφέρειας, τόσο ο κ. Χατζημάρκος όσο και ο κ. Μπάρδος ευχαρίστησαν τα μέλη του Συνδέσμου για την ενημέρωση και τους δήλωσαν πως πρωταρχικός σκοπός και στόχος της Περιφέρειας είναι η ομαλή και απρόσκοπτη εξυπηρέτηση του κοινού και των χιλιάδων ξένων επισκεπτών, κατά την περίοδο αιχμής στην οποία εισέρχεται η Ρόδος.

Η Διεύθυνση Μεταφορών της Περιφέρειας θα συνεργαστεί με τον Δήμο Ρόδου, προκειμένου η μετάβαση από το ένα χρωματικό καθεστώς στο άλλο, να γίνει ομαλά και χωρίς να υπάρξει πρόβλημα στον κλάδο και στην εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Widgetized Section

Go to Admin » appearance » Widgets » and move a widget into Advertise Widget Zone