Νέα θηριωδία: Βρέθηκε σκύλος σφηνωμένος στα κλαδιά ελιάς σε ύψος δύο μέτρων στην Αμάχαιρη

Νέα θηριωδία: Βρέθηκε σκύλος σφηνωμένος στα κλαδιά ελιάς σε ύψος δύο μέτρων στην Αμάχαιρη

Σφηνωμένος στα κλαδιά μιας ελιάς με κάταγμα στην λεκάνη εντοπίστηκε μετά από ώρες ο μεγαλόσωμος σκύλος, που βλέπετε, την Κυριακή 11 Ιουνίου στην περιοχή της Αμάχαιρης Κερατέας στην Αττική.

Το ζώο βρήκε να γαυγίζει απελπισμένο μια κάτοικος η οποία φρόντιζε το φρόντιζε συνήθως έξω από το σπίτι της και ενημέρωσε για το σώσει το Φιλοζωικό Σωματείο Κερατέας «ΠΡΟΚΡΙΣ».

Την Γούνα κατάφεραν τελικά να την απεγκλωβίσουν αφού έκοψαν τα κλαδιά της ελιάς και με σκάλα κατέβασαν προσεκτικά το ζώο.

Σύμφωνα με τον «ΠΡΟΚΡΙΣ»: «Η σκυλίτσα στειρωμένη πρόσφατα με το πρόγραμμα του Δήμου Λαυρεωτικής κι αφού εμείς οι ίδιοι πήγαμε και την πήραμε γιατί δυστυχώς δεν υπήρχε όχημα να μας την επιστρέψουμε και με θεραπεία ερλιχίωσης ξαφνικά κάποιος την έβαλε στο μάτι!

Δυστυχώς χθες δεν υπήρχε όχημα από την κλινική να μεταφερθεί στο Πικέρμι μιας και ήταν Κυριακή, κρατήθηκε σε ασφαλές μέρος χθες την νύχτα. Μετά από απόφαση η Γούνα μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό κτηνιατρείο οπού διαπιστώθηκε δυστυχώς κάταγμα λεκάνης το οποίο προκλήθηκε από το κλαδί που πίεζε το σώμα της στην προσπάθεια το ζώο να ξεφύγει, ένα σκυλί 40 κιλά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Widgetized Section

Go to Admin » appearance » Widgets » and move a widget into Advertise Widget Zone