Δήμος Αθηναίων: Συνάντηση του δημάρχου Αθηναίων Γ. Καμίνη με τον Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γ. Χατζηθεοδοσίου

Δήμος Αθηναίων: Συνάντηση του δημάρχου Αθηναίων Γ. Καμίνη με τον Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γ. Χατζηθεοδοσίου

Ο Δήμος Αθηναίων εκπροσωπήθηκε μέσω του δημάρχου του κ. Καμίνη στην συνάντηση με το ΕΕΑ για το μέλλον της λειτουργίας της πρωτεύουσας.

Ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης είχε λοιπόν συνάντηση με τον Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου με θέμα τη λειτουργία της Αθήνας.

Συμφωνήθηκε η ανάγκη στενής συνεργασίας στη δημιουργία προυποθέσεων ανάπτυξης, στη τήρηση των κανόνων, στην εμπέδωση της ασφάλειας, καθώς και στη διευθέτηση ζητημάτων που βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, όπως η λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές.

Ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών ανακοίνωσε στον δήμαρχο Αθηναίων ότι τα μέλη του επιμελητηρίου αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες του δήμου για την κοινωνική συνοχή και τις διαρκώς αυξανόμενες κοινωνικές ανάγκες, θα συνδράμει στην ενίσχυση των κοινωνικών δομών του δήμου Αθηναίων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Widgetized Section

Go to Admin » appearance » Widgets » and move a widget into Advertise Widget Zone