Δήμος Αγίας Παρασκευής: Με μεγάλη επιτυχία η διεξαγωγή της Γιορτής Μαζικού Αθλητισμού

Δήμος Αγίας Παρασκευής: Με μεγάλη επιτυχία η διεξαγωγή της Γιορτής Μαζικού Αθλητισμού

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής βρίσκεται διαρκώς δίπλα στην προαγωγή τους σωστού τρόπου άθλησης των μικρών και μεγάλων δημοτών του.

Εντυπωσιακή ήταν  η Γιορτή Μαζικού Αθλητισμού που διοργάνωσε την Κυριακή  11 Ιουνίου  ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής-ΠΑΟΔΑΠ  στο Αθλητικό Κέντρο της οδού Νότου και Αιγ.Πελάγους.
Οι εκατοντάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών που  πλημμύρησαν το Γυμναστήριο  απόλαυσαν  ένα τετράωρο πρόγραμμα Ενόργανης και Ρυθμικής Γυμναστικής,  Μοντέρνων και Παραδοσιακών χορών από τα παιδιά, τους εφήβους και τους ενήλικες των τμημάτων του ΠΑΟΔΑΠ που παρουσίασαν  τη δουλειά τους όλου  του χρόνου.
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους: Μαθητές, Γυμναστές και Καθηγητές και εργαζόμενους του ΠΑΟΔΑΠ τόσο για τη δουλειά τους όσο και για τη γιορτή.
 Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος,  ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Σωτ. Παπαμιχαήλ, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αλ. Μουστόγιαννης και Ι. Μυλωνάκης, ο Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Τ. Σερκεδάκης, τα μέλη του ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ  Μ. Ριζκ-Καρακατσάνη, Β. Κουτσογιάννη και Κ. Αθανασούλης,  εκπρόσωποι φορέων  και πολύς κόσμος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Widgetized Section

Go to Admin » appearance » Widgets » and move a widget into Advertise Widget Zone